April, april!

2013-04-01 | 09:08:39 | Allmänt | 4 Kommentarer
Nu är det äntligen april! Som man har längtat, hela långa vintern! Dessutom skiner solen på en klarblå himmel utan moln så det verkar som att vädret har fattat att detta är en vårmånad. Härligt!
 
Idag har jag en väldigt tom dag framför mig än så länge. Det enda jag vet är att jag ska skriva klart en deckare till svenskan som jag ligger aningen efter med. Om det så tar mig hela dagen så ska jag få det överstökat. Sen hade jag tänkt skritta ut Ezmeralda en sväng barbacka utan några krav, men det kan bli ikväll. Det är ju sommartid nu så det går att rida ut vid 7-8 tiden utan att det är mörkt. Ska försöka få smörjt tre sadlar och ett träns också, men det får vi se om jag hinner med eftersom Glois ägare dessutom kommer idag och då vill jag såklart vara med! Jag och mamma har tänkt att vi ska hämta honom på lördag om två veckor, den trettonde, så det ser vi fram emot!
 
Ska ni lura någon idag? Själv hade jag tänkt att strunta i det, jag lyckas aldrig ändå. Att komma på bra aprilskämt är inte min starkaste sida... Men ni får ha en härlig dag!
 
 
 

Kommentarer
» Linnea

Sv. Nej jag har bild på det!:P ( det var i solen asså )
Fin blogg!:)

2013-04-01 | 09:51:13
URL: http://linneasalladagar.blogg.se
» Isabella Werecki Lycknert

Fin blogg, själv har jag lurat mina vänner stort! haha, det kan du se på min blogg! :) Hoppas allt är bra idag! :)

2013-04-01 | 10:25:26
URL: http://isabellawl.blogg.se/
» Johanna

Svar: Ja eller hur ! Tack ska du ha! :)
~~~

Du har du chansen att vinna en proffsig film skräddarsydd för just dig och din älsklingshäst. Tidigare så har jag bl.a. gjort en film till den kända bloggerskan Linn Olsson, och det fick synas på både hennes blogg och FACEBOOK! Idag har filmen över 1400 visningar. Om du vinner så får du i såna fall få bestämma allt, med min hjälp. Men för att ha chans och vinna måste man väl vara anmäld? Följ bara två enkla steg och du är med. Du anmäler dig, läser mer, och kan se på filmen HÄR: http://finanora.blogg.se/2013/march/bloggtavling.html#comment

2013-04-01 | 10:25:34
URL: http://finanora.blogg.se
» fridan

jag blev lurad på bukefalos :P
men härligt med april och riktigt våååårväder idag!!!

sv: broddarna tog jag ur igår, inför transportåkning. hoppas jag slipper sätta i dem igen:)

2013-04-01 | 18:27:55
URL: http://kaloescha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback