Onsdag

2013-04-03 | 08:44:40 | Allmänt | 4 Kommentarer
Jag vet, jag har gjort det igen. Gårdagens uppdatering var verkligen kass, jag är lessen för det, men jag hade inga tidsinställda på lager och sen såg jag till att hålla mig sysselsatt hela dagen. Hann med en löprunda, en massa skolarbete, NH med Zessan och en lång fotorunda. Det finns massa bilder på både lamm och hästar som jag kan lägga upp här nu. Låter det bra?
 
Idag... ska jag försöka hinna med ännu mer skolarbete. Seriöst, när tar det slut??? Förhoppningsvis lyckas jag bli klar med både svenskan och plugget inför No-provet så kan jag spara resten till helgen och faktiskt få njuta av att det är lov resten av veckan. Men vi får väl se hur det blir med det...
 
Ezmeralda ska ridas ut i solskenet en lång runda med mycket galoppjobb. Hon har blivit så jobbig i galoppen ute på vägarna när hon bara drar iväg i full fart, så jag ska försöka att samla ihop henne i galoppen med många fattningar och avbrott. Hon kommer inte direkt bli speciellt glad över detta, men man måste ju ha kontroll, det är jätteviktigt.
 
Sadlarna hann jag inte smörja i helgen så dem ska jag också försöka hinna med idag. Det var ett tag sen så det behövs verkligen.
 
Ni får ha en jättebra dag!
 

Kommentarer
» sussi

härlig bild..
Ibland blir de dåligt med uppdatering
för man har för mkt å göra =)

2013-04-03 | 09:31:54
URL: http://siouxzie.blogg.se
» Julia Axelsson

sv: Verkligen mysigt! ♥

2013-04-03 | 09:51:55
URL: http://axelssonjulias.blogg.se
» Tuuli Elmgren

Sv; Tack detsamma!

2013-04-03 | 12:21:28
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
» Julia

Vilken mysig blogg! :D

2013-04-03 | 12:32:42
URL: http://ponnytokar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback