Regnig uteritt

2013-04-24 | 21:49:38 | Ridpass | 4 Kommentarer
Idag trotsade jag och Sanna vädermakterna och gav oss ut för att rida i regnet. Hästarna var redan blöta efter att ha gått ute utan täcken i hagen och det tog inte många minuter innan de var genomblöta igen när vi började ridturen. Gloi var helt galet pigg och sprang som bara den. Sanna försökte att få honom att springa långsamt, men det var det sista han ville. Att få galoppera var det enda han tänkte på. Det såg rätt så roligt ut faktiskt! Men Sanna tog hans energi med en nypa salt och gjorde inte en så stor grej av det. Efter ett tag lugnade han ner sig lite i alla fall.
 
Ezmeralda var inte riktigt lika pigg som tur var. Hon var framåt, men lyssnade fint och tog det väldigt lugnt. Det var jag tacksam för. Eftersom hon gick så hårt igår så tog vi det väldigt lugnt och jag försökte inte att samla henne något utan hon fick gå väldigt fritt och utan några större krav. Hon var väldigt fin ändå och gick undan för skänkeln jättebra så jag är nöjd med prinsessan.
 
När vi var tillbaka i stallet var både vi och hästarna så blöta att det droppade om oss. Våra jackor var blöta rätt igenom och hästarna såg ut som om de hade tagit en dusch med all utrustning på... Men de fick stå med sina fleecetäcken en stund medans vi fixade maten och boxarna och sen var de lite torrare i alla fall.
 
 
 

Kommentarer
» Olivia Gustavsson

sv. ja det får vi verkligen hoppas!

2013-04-24 | 21:57:57
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se
» Maja - ryttarinnornas

Jobbigt att det ska hålla på och regna så mycket nu -.- Kul att det gick bra ändå! :)

2013-04-25 | 11:23:33
URL: http://ryttarinnornas.blogg.se
» Annika

Söt :)

2013-04-25 | 18:02:10
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
» Annika

SV: tack så mycket :) Vad skulle du vilja för foto tips? :)

2013-04-25 | 20:50:16
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback