Uteritt barbacka

2013-06-22 | 20:46:47 | Ezmeralda | 0 Kommentarer
Fick sällskap av mamma & Gloi idag så vi red en lite längre runda och hann nästan precis tillbaks innan det började spöregna.
 
Ezmeralda kändes rätt så lugn och fin även fast hon var lite tittig och studsade till för en del saker. Men det var inte mycket värre än vanligt. Jag försökte att rida på långa tyglar så mycket som möjligt för att hon verkligen ska lyssna bättre på vikthjälperna och rösten. Det gick hyfsat bra, i alla fall så länge Gloi var i närheten. Om han kom för långt bort så blev hon bara ängslig och stressad. Galoppen däremot var inte jättebra idag. Tjohoo sa Ezmeralda, ryckte upp i huvudet och gasade på i full fart. Inte riktigt vad matte hade tänkt sig direkt...
 
I vilket fall så var det mysigt att rida ut tillsammans. Det är synd att vi inte gör det oftare, men tiden räcker ju inte alltid till. Efteråt så fick hästarna byta hage och det verkade de väldigt nöjda med. Betet i den gamla hade tagit slut så det var absolut dags att byta. Gloi sprang raka vägen in i den nya hagen till sitt gamla favoritträd och stod där och kliade sig i flera minuter, sötisen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback