Tillbaka

2013-05-04 | 09:22:59 | Allmänt | 3 Kommentarer
Bloggen har stått helt tom och död de senaste dagarna och jag är lessen för detta. Har varit så sjukt trött och inte orkat något mer än skola, stallet, sova och sen samma sak om och om igen. Men nu ska jag ta tag i mig själv, skaffa lite energi och sätta igång med allt som behöver bli gjort. Det är ju vår! Och jag kan säga att det faktiskt är endel kul grejer inplanerade i maj. Ska fixa ett inlägg om det senare :)
 
Idag är det en massa städning och liknande som behöver göras. Imorgon är det nämligen vår årliga vårpicknick på Gångemad, gården där jag bor. Så nu ska allting göras fint!
 
Sen har jag kaniner som behöver lite uppmärksamhet också. De ska få komma ut och äta lite gräs och så ska jag städa i deras burar. Sorgligt nog så är Glimma inte längre vid liv, utan somnade in igår kväll. R.I.P tjejen! Vi kommer att sakna dig här :'( Men det var för hennes eget bästa och hon slipper att lida nu i alla fall.
 
Ezmeralda ska jag försöka att hinna med ett rejält dressyrpass på. Hon har vilat några dagar och var helt tokig när jag red ut igår och studsade åt alla håll och kanter. Så det skulle inte vara helt fel att få jobbat igenom henne ordentligt. Men vi får se om tiden räcker till.
 
Hoppas att ni får en härlig dag i det fina vårvädret!
 
 
Gammal bild

Kommentarer
» Emme

Så mysig bild..!

2013-05-04 | 13:52:16
URL: http://emmesphotos.blogg.se
» Sara Fryk

Grymt fin blogg! :)
Checka gärna in min nya blogg hos portalen "HorseWorld"
:) /Sara - http://sarafryk.horseworld.se/

2013-05-04 | 14:36:05
URL: http://sarafryk.horseworld.se/
» Emme

SV: Tack så jättemycket! ^^

2013-05-04 | 22:28:35
URL: http://emmesphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback