Gårdagens dressyrträning

2014-04-13 | 23:33:21 | Ezmeralda | 0 Kommentarer
Det gick ärligt talat jättebra! Två super lastningar och i allmänhet ett grymt pass. Vi var rätt så tidiga så jag hann med att värma upp ordentligt, både med sidvärtsövningar i skritt och att galoppera henne lång och låg ett par varv åt varje håll – de saker som gör henne mest avslappnad och fokuserad. Efteråt var hon i alla fall supertrevlig och gick helt okej redan när Maria kom och träningen började.
 
Eftersom traven var fin nästan från början jobbade vi mycket med galoppen och den var helt fantastisk! Speciellt högergaloppen som även är hennes svåra. Hon samlade galoppen jättefint och kändes jättestadig och fin utan att välta inåt alls. Vi jobbade en del med vägar i galoppen och att hon ska vara precis där jag vill ha henne hela tiden, det gick jättebra.
 
Efter skrittpausen sen så var hon lika stretig som hon brukar bli efter att få vila en stund. Lång tygel trodde ju hon betydde att det var slut... Men vi kämpade på och efter ett tag släppte det och då blev hon såklart jättemjuk coh trevlig så då jobbade vi lite med skänkelvikningar i trav från kvartslinjen. Hon brukar ha lite svårt för det eftersom hon gärna tvärar lite för mycket och då nästan krockar med framknäna, men även det flöt på utan problem, duktiga lilla hästen.
 
Eftersom kameran och fotografen inte alls samsades blev ca 95 % av bildernas suddiga och dåliga, antagligen mer, men kan visa några ändå. De flesta är dock från uppvärmningen, det blev inga bilder från slutet.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback