Godmorgon!

2014-04-21 | 06:31:13 | Ezmeralda | 2 Kommentarer
Här har det inte blivit bloggat på ett tag, sorry för det, men har haft väldigt fullt upp. Har lite tid över just nu så jag kan väl gå igenom det som har hänt lite dag för dag.
 
Fredag: I fredags blev det ingen långritt då Betty var halt, istället fick vi sällskap till paddocken av Hanna och Pärlan och hoppade lite. Fick ingen jättebra känsla då vi hade en del problem med taxeringarna och efter att ha vält nästan hela hindret när hon kom fel en gång tyckte Z att det var jätteläskigt och ville inte alls hoppa. Sänkte ner hindren lite då och jobbade med att få henne att våga hoppa och inte bara kasta sig åt sidan. Gick okej i slutet.
 
 
Lördag: Påskafton. Hände inte så mycket, hästarna fick en heldag ute i solen i hagen. Gloi började med sin medicin igen.
 
 
Söndag: Jobbade hela dagen och gick sen direkt till stallet för att rida Ezmeralda. Ville känna igenom henne lite inför idag så vi tog först en uteritt och joggade igång på vägarna i drygt 40 minuter och gick sen in på en åker och red ett halvintensivt pass i kansk 20-30 minuter. Det var varmt och hon var lite grinig och rätt så stum i munnen, men efter ett tag kändes hon helt okej med tanke på att vi inte försökt oss på att dressyra på en åker sen i höstas. Jobbade mycket med att ställa henne åt olika håll och tempoväxlingar.
 

Idag då så händer det spännande grejer! Jag och Ezmeralda ska nämligen på vår första tävling! Eller ja, det är någon slags påsktävling, men mer som en clear-round så vi får väl säga tävlingssituation då. Anmälde oss lite spontant i lördags eftersom Linda sagt att hon kunde köra oss. Vi ska hoppa 40 och 50 så det borde vi kunna kravla oss runt utan problem. Tänkte att eftersom det är första gången så börjar vi kravlöst och då kan vi förhoppningsvis leka oss runt det trots att hon kommer vara spänd och stressad över en ny situation.
 
Så hela kvällen igår spenderades med att fixa inför idag då. Putsade stövlar och utrustning och duschade och schamponerade igenom Ezmeralda igen. Nu är hon garanterat Sveriges renaste häst i alla fall! Men det känns alltid bättre att se lite prydlig ut, kan vi inte vara bäst kan vi i alla fall vara snyggast, right?
 
Förhoppningsvis blir det lite bilder knäppta på oss som jag kan visa här ikväll, kika in då! Vi hörs!
 
 
 
 

Kommentarer
» Anita

Så himla fin :D

2014-04-21 | 11:50:02
URL: http://siliiins.blogg.se
» Jenny

Åh, hoppas det går bra idag! Lycka till :D

2014-04-21 | 12:45:28
URL: http://narkeryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback