Godmorgon!

2014-04-12 | 08:37:14 | Allmänt | 1 Kommentarer
Är precis på väg bort till stallet för att pyssla lite med hästarna innan de får gå ut och sen blir det väl att städa lite i stallet. Det kändes så härligt förra helgen när det var sådär fruktansvärt rent och snyggt och då är det väl lika bra att se till att ha det så jämnt!
 
Gloi är klar med sin medicin nu och han är i princip friskförklarad. Nu ska vi promenera honom några dagar för att se om det fortsätter att vara bra när han rör sig lite mer och sen efter det ska vi skritta honom uppsuttet korta stunder varje dag och långsamt öka på.
 
Ezmeralda ska dressyrtränas i Kattunga för Maria idag, det ska faktiskt bli jätteroligt. Välbehövligt också i och med att hon inte ridits speciellt mycket på sistone eftersom hon var öm i ryggen och nu har hon en massa överskottsenergi. Märktes när vi red ut igår, hon var helt tokig och kunde knappt slappna av en sekund.
 
Känns i vilket fall jätteskönt med påsklov nu, 10 dagar att bara ta det lugnt och vara i stallet. Kommer bli grymt! Vi hörs mer ikväll, har jag tur kommer det komma lite bilder från träningen också.
 
 
 
 

Kommentarer
» milina.blogg.se

Gud så fin! älskar färgen på pälsen :)

2014-04-12 | 13:16:25
URL: http://milina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback