Andra natten ute

2014-05-04 | 12:58:00 | Ezmeralda | 3 Kommentarer
Nu är det då andra natten hästarna har fått gå ute och de verkar supernöjda. Eftersom Gloi inte får gå alltför mycket och absolut inte springa (även om han gärna vill...) då han fortfarande får medicin och ska vila med sitt knä så har vi gjort en lite mindre hage i den stora där han kan traska runt. Var lite skeptisk först om det det skulle funka att ha hästarna på var sin sida ett staket, men det har gått jättebra. Z känner sig trygg eftersom hon hela tiden har koll på vart Gloi är och har därför vågat traska omkring ända till de ändarna längst bort i jättehagen.
 
Än så länge har det inte varit några problem att få tag i dem som tur är. Har haft med mig lite godis och mutor för att de ska tycka att det är trevligt att umgås med mig en stund och som det är nu så kommer Ezmeralda galopperande när hon ser mig så det är ju alltid positivt! Godisgrisen haha :) Jag är bara glad att det inte har blivit som förra året än, då var det periodvis helt omöjligt att få tag på dem.
 
 
Bjuder på några mysiga bilder :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
» Catrine

vilka fina hästar:)

2014-05-04 | 13:48:02
URL: http://catrinelouise.blogg.se
» Lilly

Vilka fina bilder!

Just nu deltar jag i en omslagstävling, och det skulle betyda hur mycket som helst om du skulle vilja rösta 5-stjärnigt på mitt bidrag! http://captavling.idg.se/hart-mjukt-2/ . Kramis!

2014-05-04 | 18:02:32
URL: http://liilly.devote.se
» Anita

Underbara bilder <3

2014-05-05 | 11:10:20
URL: http://siliiins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback