Drygt 3 timmar stall igår

2014-05-13 | 11:25:49 | Gloi | 2 Kommentarer
Regnet avtog faktiskt efter ett tag igår så det blev att traska ut och plocka in hästarna från hagen för att ta bort dem till stallet en sväng. 

Började med att ta ut Gloi och longera honom en stund i en hage. Hade honom inspänd till en början för att ge honom lite stöd, men det var han inte så förtjust i så den fick åka bort efter ett tag. Är inte helt säker på om han kan friskförklaras helt, men kunde inte urskilja att han markerade i alla fall. Däremot så travade han väldigt konstigt och "trippigt" med frambenen... Han ska i vilket fall få gå i den stora hagen nu och promeneras längre stunder varje dag så ska vi se om han fortfarande verkar må bra om en vecka och då i så fall börja sätta igång honom. 


Ezmeralda och jag stack ut en sväng barbacka för att mest chillrida. När vi väl kommit förbi travbanan kändes hon rätt så fin och fräsch även om hon först inte ville jobba med ryggen och bara drog upp huvudet. Vi busgalopperade lite och travjobbade lite sen vilket kändes rätt så bra faktiskt. När jag sen skulle galoppera lite "på riktigt" kändes det jättekonstigt. Först ville hon bara gå i korsgalopp och sen när jag fick rätt galopp kändes det helt fel. Hon var helt kantig och inte alla rund i sprången och det var jättehårt och studsigt för mig. Vet inte vad som är fel, antingen var det nåt bakben som inte kom med eller så var det ryggen. Ska i alla fall fortsätta rida som vanligt och hoppas på att det bara var något tillfälligt. Kanske att hon sträckt sig i någon muskel eller nåt. 




Kommentarer
» Catrine

en hel del träning för hästarna med andra ord:) vad roligt med en valp!!! :D när får du hem den?:)

2014-05-13 | 14:50:38
URL: http://catrinelouise.blogg.se
» Kim

Åhh vad fin blogg du har! Kram <3

2014-05-13 | 15:41:37
URL: http://kimdahl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback