Flyinge-torsdag!

2015-01-29 | 23:41:35 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Väldigt härligt att slippa gå upp tidigt och dra sig till Lund och Polhem idag, istället kunde man sova till kvart över sju, äta frukost i lugn och ro och sedan cykla bort till körstallet. Mysig start på dagen!

Jag och Emelie körde Bonneville idag eftersom Regatto, som vi egentligen skulle ha, inte fick vara med. Bonneville är enormt stor, jättepigg, men jättesnäll och han skötte sig verkligen superfint. Vi fortsatte öva med volter, konor och hörnpasseringar och det kanske är lätt när man rider, men med vagn är det lite knepigare kan jag lova...! Gick i alla fall riktigt bra idag och Bonneville blev väldigt avslappnad och fin i formen vilket var roligt.
 
Var varken någon praktisk lektion eller hippologilektion idag eftersom vi hade redovisningar på en stalluppgift som sträckte sig över hela dagen. Vår blev klar vid två så vi drog en sväng till Dalby för att helghandla och gå till Granngården. Att sedan ta sig hem på bussen med både helgmat, fodertillskott till z o en 20 kg fodersäck var inte det lättaste, men det gick i alla fall. Tur att man har underbara vänner som hjälpte till :)
 
Annars så har jag varit och pysslat lite med Z, som var ännu lite mer svullen i sitt bakben tråkigt nog. Har skött om det och bandagerat över natten, så det blir en sväng till stallet imorgon innan skolan för att kolla till henne och ta av det. Stackars lillan var jätteöm i sitt ben när vi höll på med det, man fick knappt röra. Dock haltar hon inte och verkar rätt frisk i övrigt så tror att det kommer att gå över.
 
Det blev även ett styrketräningspass i Lilla ridhuset nu på kvällen. 11 stationer med 40 sekunder på varje i en halvtimme, sen var vi rätt trötta kan man säga. Men känns väldigt skönt i efterhand och kommer ju att löna sig i framtiden liksom :)
 
Ha det gött hörni!
 
Jag, Bonneville och Emelie
 
 

Kommentarer
» Tuva

gud vad kul att köra :D

2015-01-30 | 06:56:37
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback