Dagens ridpass

2013-08-09 | 21:29:17 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Idag gick det verkligen inte alls speciellt bra. Ezmeralda har ju stått en dryg vecka nu eftersom hon tappade den där skon och hon var verkligen inte alls på humör. Stel, tjurig, drog iväg, var hård i munnen och var dessutom inte ett dugg arbetsvillig. Sen så blev upplägget på passet lite dåligt också. Det blev alldeles för lite skrittjobb och jag blev lite fastlåst på högergaloppen som inte gick alls och la lite för mycket fokus på den och lite för lite på annat.
 
Lovisa var med och knäppte några kort, men bara i början när det gick som värst så det är inte direkt några jättevackra bilder även om ljuset var nästan magiskt. Kan visa några ändå ifall någon vill se. Tyvärr så var hon tvungen att dra efter en stund så jag fick avsluta passet utan att egentligen ha lyckats med någonting och det kändes lite surt. Speciellt som hon kändes nästan bra vissa stunder.
 
Sammanlagt inte ett jättebra pass, men jag borde egentligen inte ha krävt att det skulle gå bra efter att hon fått stå så länge. Vi tar nya tag imorgon och hoppas att det går bättre då.
 
 
Favoritbilden från idag
 

Kommentarer
» Elsa

Sv: Vad bra, jo men precis tänkte det också! :)

2013-08-10 | 17:03:46
URL: http://eventingbyelsa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback