Fredag

2013-07-26 | 10:40:54 | Allmänt | 6 Kommentarer
Idag hade jag tänkt att bara rida ett kort dressyrpass barbacka på Ezmeralda och bara fokusera på att få traven fin. Hon gick ett väldigt jobbigt pass igår när vi gjorde våran långrittsdebut och var ute i nästan tre timmar tillsammans med Linda & Johan. 1,5 mil blev det sammanlagt och det var jättekul! Det tyckte Ezmeralda med och hon taggade som bara den när vi försökte galoppera ikapp Pearl med sina långa travhästkliv. Absolut något jag vill göra igen! I alla fall så tar vi det därför rätt så lugnt idag så att hon får röra på sig lite och för att jag ska få chansen att rida igenom henne lite innan vi ger oss in på ett tredagarsäventyr på söndag. Mer om det senare!
 
Jag hade även tänkt ringa Svensk Ridsport i Kungsbacka och boka en sadelprovning, ska bara snacka med mamma om vilka dagar som passar bäst först. Visserligen har vi blivit ett väldigt sammansvetsat team av allt barbackaridande och min balans har definitivt förbättrats, men att ha en sadel skulle vara rätt skönt också.
 
Nu när den nya designen är uppe och allt har min blogglust kommit tillbaka och jag har massa inlägg som ligger och gnager i bakhuvudet. Jag kan inte lova något, men två inlägg om dagen borde det komma upp framöver i alla fall.
 
 
Jag har en massa nya bilder att visa så fort jag har fått laddat in dem i datorn.

Kommentarer
» Camilla Danielsson

Vad snygg bloggen blev =)!!!

SV: Ja vi börjar hitta tillbaka, eller vi har ju aldrig haft problem med hoppningen utan galopper.. Därför han får hoppa så låga höjder för att när han går mot hindret i höger varv som en ål så vill jag att det ska vara lätt för honom att ta sig över =S.. Vänster varv skulle vi kunna hoppa hur högt som helst eftersom han är super fin då =)

2013-07-26 | 15:49:02
URL: http://bbqridtravare.blogg.se/
» Emma

Galet snygg häst du har!

2013-07-27 | 09:29:57
URL: http://emmah.horseworld.se
» Vera!

Fin blogg !

2013-07-27 | 11:04:02
URL: http://justmy.blogg.se
» petronella - siktar mot stjärnorna

Åh vilken fin design, har du gjort den själv? :) Isåfall skulle du vilja göra en åt mig? :)

2013-07-27 | 13:15:57
URL: http://petronellalarsson.blogg.se
» Maja ~ Ryttarinnornas

Härligt att du börjar blogga igen! :D

2013-07-28 | 10:35:12
URL: http://ryttarinnornas.blogg.se
» Stella

Fin häst, är nyfiken på de nya bilderna :D

2013-07-28 | 12:44:37
URL: http://wecandoittogether.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback