Dagen idag

2014-04-16 | 00:29:45 | Ezmeralda | 2 Kommentarer
Det blev inte mycket hästande idag tyvärr... :( Hästarna skulle skos imorse vilket betydde att Ezmeralda fick en dos med lugnande och sen var tvungen att stå inne halva dagen tills hon vaknade upp igen. Hon fick dessutom lite mer än vad hon skulle behövt för hennes kroppsvikt så hon var väldigt trött och helt borta i 4-5 timmar.
 
När de väl fick gå ut var klockan rätt så mycket så då fick de gå ute lite längre istället och det fanns inte riktigt tid för något annat än att gosa och borsta lite när de kom in. Hade velat rida idag egentligen, men det blev lite tidigt att göra det innan hovslagaren och hon får ju inte anstränga sig fysiskt efter lugnandet så det blev ingenting med det. Och imorgon ska vi tömkörningsträna så då blir det inte heller något ridet.
 
Gloi ska börja med medicinen igen imorgon och få den i 14 dagar så ska vi se hur han mår efter det. Veterinären verkade inte jättepigg på att behandla honom eftersom han är "så gammal" och enligt mamma tyckte han inte att det var värt det... Så fruktansvärt dumt! Jag menar han var en av de piggaste och friskaste hästarna jag någonsin träffat och att en grov hälta som kommer så plötsligt ska vara en "ålderskrämpa" som han påstod har jag väldigt, väldigt svårt att tro på. Vi får i vilket fall hoppas på det bästa och hålla tummarna nu!
 
 
 
Sötponnyn

Kommentarer
» Trisiaa

Gud va fin hon är! <3

2014-04-16 | 07:54:32
URL: http://www.fames.se/trisiaa
» Camilla Danielsson

Varför får hon lugnande? Det har jag nog missat tidigare. Ja det låter riktigt dumt, kolla hästen och hitta felet sen är det upp till ägarna och bestämma om det är "värt" att behandla eller inte,.

SV: ja det var ganska bra tips =) tack

2014-04-16 | 08:45:17
URL: http://bbqridtravare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback