Hoppningen igår

2014-03-11 | 14:17:41 | Ridpass | 3 Kommentarer
Igår var vi ju då och hoppade i paddocken med hästarna. Vi satte upp två hinder på ena långsidan där man kunde variera med att få in fyra eller fem galoppsprång och ett på medellinjen där vi påbörjade lite med att hon ska kunna byta galopp över hindren. 

I allmänhet tyckte jag att Ezmeralda skötte sig riktigt bra! Hon blev trött rätt så fort, men kämpade ändå på och hoppade allt jag styrde på med stora, luftiga språng. I slutet höjde vi upp hindren på långsidan och ett av dem låg på 90 cm! Kanske inte låter så högt för många av er, men det är det högsta Z hoppat med ryttare och jag är jättestort över henne. Hon verkade tycka att det var roligt också för hon bockade och skuttade som bara den mellan hindren. 

Vi ska börja hoppa lite mer regelbundet nu för det känns som att vi behöver få lite mer rutin på det. Ska se om vi kan vara med på några onsdagsträningar i Hulta framöver. Det vi mest behöver träna på är att hålla raka linjer mellan hindren och ha mer kontroll på tempot och längden på galoppsprången. Men vi är på god väg!






Kommentarer
» Anita

Härliga bilder! :D

2014-03-12 | 08:32:30
URL: http://siliiins.blogg.se/
» Vanessa

Kul att det gick bra, ni är så fina tillsammans :)

2014-03-12 | 09:41:21
URL: http://Calleoville.blogg.se
» Camilla Danielsson

men vad kul =D

2014-03-13 | 09:35:47
URL: http://bbqridtravare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback