Uteritt

2014-03-08 | 00:47:22 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Godkväll! Eller godmorgon, det beror väl på hur man ser det haha.
 
Idag (eller igår...) så blev det en ridtur tillsammans med Sanna på Gloi. Supermysigt verkligen och det var uppskattat av både hästar och ryttare. Större delen av rundan gick bra utom i början då när vi skulle förbi travbanan. De brukar alltid krångla lite där av någon anledning, men idag var det värre än någonsin. De bara frös fast och stod sen där och vägrade ta ett steg framåt. Att Sanna hoppade av för att leda Gloi förbi hjälpte knappt heller – han skulle fortfarande inte gå. Efter en lååång tids övertalning så kunde vi långsamt med många avbrott röra oss framåt tills vi var förbi.
 
Resten av rundan gick som flytande vatten. Jag och Z tränade lite på våran läxa från Barbro; att vi ska försöka att inte samla och korta upp henne så mycket när vi travar utan istället få henne att gå i ett raskt tempo med lite längre steglängd och lägre form för att hon ska ha lättare att komma upp med bogarna och på så sätt göra plats för höger bak som är det som krånglar och inte riktigt får plats. Tyckte att det kändes bra och hon bjöd på fint framåt. Även när vi galopperade var det inte direkt brist på framåtbjudning, stackars Gloi kom långt efter...
 
Vi kom tillbaks till stallet precis innan det började regna vilket var väldigt skönt och höll på en del med att stretcha och rykta dem. Väldigt uppskattat!
 
 
 Förra våren
 
 
 

Kommentarer
» Julia Axelsson

Åh vad fin hon är! ♥

2014-03-08 | 10:01:13
URL: http://juliaaxelsson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback