Glois igångsättning!!!

2014-05-24 | 20:31:12 | Gloi | 3 Kommentarer
Idag var jag och Ezmeralda som sagt ute med mamma och Gloi när han skulle ridas för första gången sen innan hältan som kom i slutet av mars. Kan säga att det minst sagt var väldigt spännande!
 
Det blev en kort skrittrunda barbacka i kanske en halvtimme på slingan och det såg helt okej ut faktiskt. Han markerade inte vad vi kunde se och kändes precis som vanligt enligt mamma. Yayy!! Däremot så blev han trött väldigt fort, men det kan man nog skylla på hans dåliga kondition.
 
Så nu ska vi börja att försöka sätta igång lilleman lite smått igen, ska bli superkul. De närmaste två veckorna ska jag och mamma turas om att skritta honom så mycket och ofta vi hinner. Om han fortsätter att hålla sig frisk och fräsch så ska vi efter det börja trava och galoppera lite igen och hoppas på att hältan inte kommer tillbaks när han belastar knät lite mer. Sen kan vi ju gradvis efter det höja kraven och längden på passen lite i taget, men det viktigaste kommer såklart bli att skynda långsamt.
 
 
 

Kommentarer
» Tilda

Sv: Haha, visst är dom! :)

Gud vad härligt att sätta igång han!
Har haft mycket otur med min ponny också. Han har haft problem med knäet till och från.. Hoppas att det blir bra med Ezmeralda!

2014-05-24 | 22:03:28
URL: http://tildaomalin.blogg.se
» Tilda

SV. Haha, ojdå.. Läste lite fel.. :D

2014-05-24 | 22:17:27
URL: http://tildaomalin.blogg.se
» Tuva

Åh vad söt <3

2014-05-25 | 17:30:13
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback