Ingen tävling...

2014-05-14 | 20:06:52 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Plockade in Ezmeralda från hagen och hon var verkligen på bra humör. Pigg och glad och hela tiden lite som: "vad ska vi göra nu?". Så det kändes väldigt bra, även om regnet öste ner, ända tills jag kollade ner och märkte att hon dragit av sig en sko. Suck. Alltså ingen tävling för oss imorn.
 
Tyckte att det var lite dumt att bara gå tillbaka till hagen när hon ändå var på så bra humör så vi bestämde oss för att gå och leka i skogen en stund. Hittade till en äng där vi ställt upp ett litet "hinder" av stockar och pinnar i somras som vi lekte lite med. Ibland hoppade vi båda två, ibland hoppade bara Z, ibland hoppade bara jag och hon smet åt sidan. Väldigt kul faktiskt! Så vi höll på och busade runt lite där en stund, hoppade lite, lekte lite. Z var jätteglad och hoppade, skuttade och stegrade om vart annat.
 
Efter en stund var vi båda andfådda, svettiga och blöta så då hittade vi en våldsamt brant backe i skogen istället som vi klättrade lite i och sen traskade vi bara omkring en stund i skogen och tränade på att lyfta på fötterna lite innan vi gick hem igen. Måste säga att det var supermysigt, måste solklart göra mer sånt här med Z då hon verkade tycka om det, hon med.
 
Egentligen är jag inte jättebesviken över att missa tävlingen. Tråkigt såklart, men vad kan man göra liksom. Dessutom är det ju bara som träning, hade vart värre om det varit en riktigt tävling... Tror tillochmed att de har en annan P&J nästa vecka eller kanske veckan efter det så det är väl bara att vi åker då istället. Det ger oss dessutom lite tid att kolla upp Ezmeraldas galopp och få igång både henne och mig lite bättre.
 
 
 
 

Kommentarer
» Johanna

Sv; Ja, det är på bättringsvägen iaf!

Tråkigt, men kul om ni hittade nåt annat att göra, brukar också tycka det är roligt att bara gå ut i skogen en sväng med en häst. Så mysigt! :)

2014-05-14 | 20:19:05
URL: http://horsesinmind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback