Lång dag minst sagt!

2015-04-17 | 23:55:03 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Nöjd men glad tjej har nu landat i sängen tillsammans med roomie som sista-minuten skriver på en engelskauppgift. Skönt att redan ha skickat in kan man säga!
 
Idag har jag lyckats beta av ett svenska NP - taldelen - som jag varit nervös för hela veckan, vilket känns helt galet skönt. Speciellt som talet gick riktigt bra också, klarade hela utan varken stödord eller manus, den eviga träningen gav resultat! Sedan har jag varit borta i Holmby och ridit både Nisse & Daisy för att sedan dra vidare till mitt stall och rida Z.
 
Daisy och Nisse skötte sig båda fint, speciellt Nisse då han redan från början var väldigt mjuk och fin i båda sidorna medans Daisy krävde att jag jobbade nästan hela passet med att få henne lösgjord. Nisse kunde jag istället rida lite programdelar på och jobba skolor vilket var roligt. Han är så jäkla fin att rida den hästen! Men båda var riktigt trevliga och det var roligt att rida dem.
 
I mitt eget stall blev det däremot väääldigt sent då vi inte var där där förrän vid halv nio, jag och Vicki. Vi var i ridhuset 20 över 9 och red sedan (eller ja, jag red, vicki tömkörde) i en dryg halvtimme och hann precis ut innan larmet sattes på vid tio. Trots det väldigt korta passet gick det väldigt bra. Ezmeralda var rätt loss redan från början och låg och nosade på en fin form redan när jag red igång henne. Efter uppvärmningen red vi igenom LA:4:an en gång, övade lite på det som gick mindre bra - förvända åt vänster, och travade sedan av. Skönt ändå att rida så kort då man verkligen fick bestämma sig för vad som var viktigt att öva och sedan hålla sig till det. Jättefin var hon min prinsessa, både tiometers i galopp och skrittpiruetter var jättebra idag.
 
Imorgon taggar vi morgonfodring, fysik och matteplugg innan lunch, vårphotoshoot bland vitsipporna i parken och sedan myskväll med gänget.
 
Ha det gött hörni så hörs vi! (Och glömmer jag lägga upp här kan det bero på att jag bloggat på liveloveride.blogg.se istället, har bloggat lite halvdåligt på båda på senaste tiden, kan inte rikgti bestämma mig vilken jag helst hänger på)
 
 
Strunta i min fula min o kolla på den söta hästapållen!
 
 
 

Kommentarer
» Tuva Björnwall

vad fina ni är :)

2015-04-19 | 19:50:18
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback