Gud vilken dag!

2015-05-07 | 23:17:20 | Ezmeralda | 5 Kommentarer
Har inte tagit det lugnt en sekund idag känns det som, full rulle hela dagen. Först imorse var det tidig start på Flyinge med morgonstalltjänst 07.20 och sedan ridning.
 
Jag red en av de absolut största hästarna, Carachiljo, som verkligen är en helt enorm bjässe, men som tur var är han även världens snällaste. Vi red alla i samma grupp eftersom att det var lite special idag och när vi ändå var så många tyckte Christina att det passade bra att öva kadrilj. Superkul och Carachiljo var jättemysig att rida!
 
Sedan drog vi iväg vid tio allihop i en karavan på fyra bilar och minibussar. Syftet var då att vi skulle på studiebesök, först hos Hannes & Tove Melin, sedan hos Sofie Lexner & Camilla Larsson och sist hos Charlotte & Rasmus Haid Bondergaard. Verkligen en superlärorik dag med massa nya inputs på allting. Favoriten var helklart Hannes Melins ställe, helt sjukt fint och de hade det väldigt välorganiserat och ett bra tänk inom både häst och att driva sitt företag. Galet att han bara är 26 och har lyckats ta sig dit han är idag på ett sånt fantastiskt ställe. 
 
Så fort vi kom hem var det att skynda bort till stallet för att rida lilla Z. Vi drog över såpass mycket hos Bondergaards så det blev ingen träning, men red henne en sväng själv. Eweline lämnade över sadeln jag får låna på lördag idag så det blev att testa den och även dressyrtränset jag även det fått låna. Z var verkligen sjukt jobbig till en början, spänd, stel och superpigg, men efetrhand blev hon helt fantastisk fin och det var så roligt att rida. Verkligen top notch. Red lite övergångar och programdelar och hon var så lyhörd och käsnlig, värsta dressyrhästen alltså! Så nöjd med henne idag.
 
Efter Ezmeraldas pass stack jag vidare till nästa stall för att dressyra Nisse som även han var superpigg. Jobbade mycket öppnor, slutor och skänkelvikningar i alla gångarter och han är så jäkla fin lilla Nissen. Hade han inte varit hopphäst hade han nog mycket väl kunnat ha en dressyrkarriär tror jag.
 
Var inte hemma förrän närmare tio och då var det middagsdags, in i duschen och plugga matte. Fullt upp eller vad?!
 
Carachiljo
Bondergaards ställe
Fina Nisseskrutten
 

Kommentarer
» Camilla

hahah ja verkligen fullt upp kan man ju säga =)...

Men det låter som ni haft en rolig dag hade också gärna gått på Flyinge kan man inte backa tiden lite och göra om =D

2015-05-08 | 15:34:07
URL: http://bbqridtravare.blogg.se
» Tuva Björnwall

Men ÅH vilken härlig dag!! #avundsjuk ;)

2015-05-08 | 19:47:42
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se
» Neapocalypse - en alternativ hästblogg

Åh så underbart det såg ut att rida där!! <3 Fantastiskt <3

2015-07-13 | 22:28:56
URL: http://neapocalypse.se
» Olivia Gustavsson

sv. det har vi verkligen haft :)

2015-07-26 | 19:19:24
URL: http://oliiviiagustavsson.se
» Vanessa andersson

åhh hade gjort allt för att vara hos charlotte :D

2015-07-31 | 12:31:07
URL: http://vanessaandersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback