Uppdatering från Skåneland

2014-11-18 | 23:40:39 | Allmänt | 0 Kommentarer
Hallihallå alla (obefintliga) läsare av denna blogg. Som ni säkert vet har jag bloggat på liveloveride 
ett tag nu, men kände att jag ville kika in här och kolla läget en sväng!
 
Jag och Ezmeralda trivs jättebra i Skåne, verkligen. Flyinge är underbart, det finns så mycket möjligheter och det händer alltid spännande saker här vilket är roligt såklart!
 
T.ex är det denna veckan Grand Prix-veckan innehållande b.la. Volkswagen Grand Prix, Swedish Riders Trophy och Flyinge Grand Prix. Ska bli superspännande! Idag på middagen åt vi faktiskt rygg mot rygg med självaste Jens Fredricson, sprang på Lisen i matkön och åt samtidigt som ingen mindre än Rolf-Göran Bengtsson...!!! Vadå starstruck? ;) Alla andra är ju vana med sånt här och tyckte väl att vi ettor var lite mesiga som satt och fnissade som galningar, men vi har ju inte hunnit bli lika hemmablinda som dem än. Jag ska vara funktionär en del i veckan, imorgon som läktarvärd, banpersonal, ombyggare och ringmaster och i helgen bara som läktarvärd och ombyggnadspersona. Massor av pass verkligen! Men ska bli roligt!
 
Annars flyter livet på antar jag. Skolan är väääldigt tuff men det går än så länge och det är bara att kämpa på liksom. Ezmeralda är i en jättebra period och går bättre för varje ridpass typ. Det är nästan så att jag konstant måste sitta och försöka komma på mer utmaningar åt henne då hon löser nästan allt jag slänger åt henne utan större problem. Väldigt roligt såklart och hon är jätte, jättefin att rida just  nu.
 
Ha det bra hörni, nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon - vi ska samlas 07.15 i funktionärsrummet, så kan vara bra med lite sömn. Godnatt!
 
 
Jag & Z tillsammans med Emelie & Breeze förra helgen