Ännu en solig dag!

2015-02-27 | 07:43:00 | Allmänt | 1 Kommentarer
Godmorgon hörni!

Idag blev det inget cyklande till Lund, bara till Sandby för att ta bussen jag just nu sitter på. Lite skönt ändå. Vädret ser ut att bli fint idag med, solen skiner över ängarna och allt är jättevackert. 

Ezmeralda och jag ska försöka hinna ut en runda idag eftersom vi redan ridit tre pass inne denna veckan. Vi slutar faktiskt vid ett idag, men har någon slags kost och hälsa grej med vår idrottslärare vid 5 hemma på Flyinge och då ska man ha hunnit laga en maträtt att bjuda på, så får väl se hur tight med tid det blir. Annars får vi väl sticka ut i mörkret istället, gör kanske inte så mycket. 

Ha en bra dag hörni! 
Superträning!

2015-02-26 | 22:19:22 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Ezmeralda levererade på dagens träning kan jag stolt berätta! Hon var jäkligt fin lilla damen när hon väl bestämde sig för att samarbeta.
 
Vi fick faktiskt rida i Stora ridhuset, vilket jag aldrig gjort innan (det är bara lärare, beridarelever och om det är träning som man får rida där), så det var häftigt. Ezmeralda tyckte att alla läktare var lite läskiga först, men hon vande sig rätt snabbt och var sen jättetrevlig. Vi fick börja med att jobba med bakdelsvändningar på en fyrkant i skritten och sedan ta med oss detta till traven och galoppen.
 
Ezmeralda har knappt gjort bakdelsvändningar innan då jag inte riktigt är jättebra på det, men när vi väl fick tränat ordentligt för någon som verkligen kan gick det jättefint. På slutet gjorde vi någon slags försök till kvartspiruetter i galopp på vår lilla fyrkant och Z trampade på jättefint i slutet tyckte Linda. 
 
Väldigt roligt i alla fall! Vi satte även upp mål tillsammans med Linda, jag och Vickan, som vi ska jobba med varje vecka nu på våra träningar. Ett av målen är att vi innan sommaren ska ha kommit ut och startat någon lättare klass. Sen ska vi även börja jobba med programridning nu och i mars kunna rida delar av varsitt program som Linda valt ut. Mitt och Ezmeraldas är LA:4 programmet som jag redan nu börjat kika lite på. Det känns verkligen jättesvårt, men med träning tror jag inte att det är helt omöjligt ändå. Hon har ju faktiskt blivit såpass mycket bättre bara på dessa veckor vi tränat för Linda så det kommer nog att gå. Skulle verkligen vara jätteroligt i så fall.
 
 
 

Vår på Flyinge

2015-02-26 | 13:05:11 | Flyinge | 0 Kommentarer
Idag har vi hittills haft ett helt fantastiskt vårväder på vår Flyingedag och att ha lunchstalltjänst i solen var ett rent nöje. Annars har vi haft körning där vi övade sidförflyttning mellan konor och tränat longeringsteknik inför hästskötarexamen på stallövningen. Helt klart en supermysig dag!
 
Just nu sitter vi på hippologin och har haft läxförhör på exteriör och benställningar vilket gick rätt bra för min del. Lite oklart vad resten av lektionen ska ägnas åt, då det just verkar ha blivit lite fri lek... ;) Men har hunnit skicka in en sommarjobbsansökan under den lediga tiden så lite produktiv har jag allt varit.
 
Ikväll är det, som jag nämnde igår, träning för Linda. Jag och Vickan ska dela tid kl 6 och det ser jag fram emot supermycket! Har bara tränat privat för Linda två gånger än så länge, men det har gett sjukt mycket båda gångerna och jag har fått massa tips om hur jag bättre ska kunna rida henne.
 
Nu tror jag att hippologin börjar, vi hörs ikväll!
 
 
Finhesten i somras

Trött

2015-02-25 | 22:31:49 | Allmänt | 1 Kommentarer
Herregud vad jag är trött! Helt otroligt faktiskt hur trött man kan bli.
 
Eftersom jag tappat bort mitt skolbusskort har jag hittills denna veckan faktiskt cyklat hela vägen till och från Lund varje dag, alltså nästan 3 mil om dagen. Med trevligt sällskap och fint väder har det faktiskt varit mysigt, men idag blev det även en massa extrakm då jag skulle bort till Nisses stall så nu börjar tröttheten kännas av.
 
Ezmeralda fick vila idag då hon gått fem dagar i sträck och ska träna imorgon. Istället ryktade jag henne och friserade lite vilket var supermysigt. Sen var jag även borta i Nisses stall och hjälpte till att rasta av två ponnyer genom att longera dem i ridhuset en stund var. Även detta mysigt!
 
Nu blir det snart att hoppa i säng för att  vara pigg och utvilad till den efterlängtade Flyingedagen imorgon. Träning för Linda står också på schemat och det är jag jäkligt taggad för! Godnatt hörni!
 
Gammal bild från vår höstphotoshoot

Tillbaka till verkligheten

2015-02-23 | 22:29:29 | Allmänt | 0 Kommentarer
Efter ett superhärligt lov fyllt till bredden med hästar, tävling och goa människor är det nu då tillbaks till skolan och vardagen som gäller. Suck. Som grädde på moset har vi även fysikprov imorgon...
 
Idag var själva skoldagen rätt chill, men eftersom jag tappat bort mitt busskort bestämde jag och Emelie oss för att vi skulle cykla hela vägen till skolan. Nästan 3 mil sammanlagt med tur och retur så det blev en väldans massa motion!
 
Ezmeralda och jag var med på måndagsträningen idag vilket inte gick så bra som det hade kunnat tråkigt nog. Hon var lite seg efter två rätt rejäla pass i helgen så hon blev mest springig och orkade inte riktigt samla sig ordentligt. Dagens träning var fokuset lagt på skänkelvikningar vilket för min och Z:s del gick halvbra. Hon tappade rätt mycket bjudning i själva rörelsen och gick inte riktigt undan för skänkeln som hon borde, men helt okej ändå. Emellanåt var hon rätt avslappnad och fin.
 
Nu ska jag sova så att jag har lite ork på provet imorgon! Godnatt!
 
 
 
 
 

Tävlingsdag!

2015-02-20 | 23:33:37 | Flyinge | 2 Kommentarer
Idag blev det inte heller så mycket av varken sömn eller plugg, jag & Vickan fick nämligen möjligheten att följa med Linda, Flyinges stipendiat och vår tränare, på hopptävling då hennes praktikant som också följde med hade skadat axeln och inte kunde hjälpa till så mycket. Det var verkligen en jätterolig dag som man lärde sig enormt mycket på. Att följa med någon med rutin som verkligen har allt i ryggmärgen var väldigt roligt och lärorikt. Dock gick det väl inte helt super för henne med 6-åringen hon red, 1 ner i 1.10 och tre i 1.20. Första klassen var det bara ett slarvpet, men i andra några ryttarmissar som hon helt tog på sig skulden för. De var jätteduktiga på den sista linjen i alla fall.
 
Förutom att hjälpa Linda fick jag även vara hjälpreda åt Flyinges egen Anders Grane som hade med sig två hästar och ingen hästskötare. Hans äldre häst skulle starta två klasser rätt så tätt så jag fick gå med den lille 5-åringen under tiden. Vädret i Åstorp var något av det ruskigaste man kan tänka sig, slasksnöregn och vind på samma gång, så kanske inte mysigaste jobbet, men fick fika efteråt och lärde mig massa av Anders så det var lätt värt det. Plus så var lille hästen supermysig.
 
En jättehärlig dag allt som allt, trots dåligt väder och inga större framgångar på banan. Bara hela tävlingskänslan och att få åka med i Flyinge-lastbilen när vi rullade iväg tidigt på morgonen var sjukt mysig. Förhoppningsvis får vi hänga med någon mer gång i framtiden, Linda sa att det nog skulle komma fler chanser.
 
Ezmeralda tömkörde jag i ridhuset på kvällen och det gick jättefint, hon är så duktig lilla hästen.
 
Jag & lille 5-åring i väntan på att hans ryttare skulle rida klart sin 1.20 runda.
 
 

Dagens Nisse

2015-02-19 | 22:14:57 | Allmänt | 0 Kommentarer
Lille Nesco var superfin idag kan jag glatt meddela. Vickan värmde upp honom så jag fick äran att rida den redan uppvärmda Nisse idag. Verkligen en stor skillnad mot sist när det var jag som värmde upp honom.
 
Han var väldigt, väldigt mysig och verkligen jättefin att rida. Vi gjorde öppnor, slutor, skänkelvikningar och lite galoppombyten och han kändes jättetrevlig i formen och så, men sen skulle jag testa att rida igenom LC:2 programmet och då försvann helt plötsligt alltihop. Han körde upp huvudet och ville inte alls och det tog ett bra tag att få tillbaka honom i en trevlig form sen, men med mycket böjda spår, skänkelvikningar och öppnor blev han riktigt fin igen.
 
Det var i alla fall jättemysigt och jag ser fram emot nästa gång vi ska dit och rida.
 
Hoppas ni också haft en bra dag!
 
Vicki & Nisse igår

Torsdag morgon

2015-02-19 | 07:48:22 | Allmänt | 1 Kommentarer
Det är lov och ändå går vi fina Flyinge-människor (eller ja, jag och vickan) upp klockan sju. Och gissa varför? Inte för att gå till stallet eller för att göra något roligt, nej, för att PLUGGA... Så nu sitter vi här i köket med ett berg med böcker medans alla vettiga människor sover.
 
Vad händer annars idag då?
 
Jag och Sofia ska faktiskt in till Lund en sväng och gå på bio.Vi bestämde oss för att vi faktiskt borde göra något annat än att plugga och rida på lovet så vi ska gå på Natt på museét 3. Mys! Annars så ska jag pussa lite på min hästapålle, men inte rida, plugga ännu lite till och så ska jag och Vickis åka och rida Nisse igen.
 
Ha en bra dag hörni!
 
 
 

Två hästar innan lunch!

2015-02-18 | 12:46:09 | Allmänt | 1 Kommentarer
Känner att det enda jag pratar om här på bloggen nuförtiden är hur mycket hästar jag rider, men om jag ska vara helt ärlig så är det faktiskt det enda jag gör nu på lovet. Äter, sover, pluggar (ytterst lite...) och är i stallet.  Men det är bara roligt!

Idag var jag och Vickan i stallet hos våra hästar vid 8 och red ut i det superhärliga vädret. Det blev en tur på en dryg timme runt kungsgården och sen runt terrängbanan. Supermysigt! Z tyckte att det var jättehärligt att få galoppera på i lite högre tempo i solskenet på terrängbanan. 

När vi sedan var klara med våra egna hästar blev det att cykla till nästa stall där lille hopphästen Nezco står. Hans ägare är borta och tävlar i veckan så vi ska rida honom några gånger. Idag så fick jag värma upp honom i en halvtimme och just nu håller Vickis på att arbeta honom lite ordentligare. Det är ju bara första gången vi rider honom så det var mest att känna på hur han funkar och så. Jag tyckte att det var en riktigt fin häst, han är lyhörd och tar de allra minsta hjälperna, men sen var han även väldigt pigg och spänd så min halvtimme bestod mest av att försöka mjuka upp honom och få honom att börja bära sig. På slutet blev han riktigt fin faktiskt och nu när Vickis rider ser han superfin ut!

Senare, efter lunch och pluggning, ska jag även få rida Breeze idag igen så det ska bli roligt! Planen är att rida i något ridhus och fortsätta jobba med lösgörande och sidvärtesrörelser. 

Hörs ikväll hörni!

Uteritten imorse

Vickis och Nisse just nu

Ännu en lång dag!

2015-02-17 | 23:49:46 | Allmänt | 1 Kommentarer
Idag har det blivit ridning av två hästar, Breeze och så lilla Z då.
 
Breeze och jag höll till på galoppbanan och han var så sjukt stark, helt galet vad han var taggad och drog på. Kunde inte alls hålla honom till en början när jag försökte mig på att galoppera så gjorde mycket övergångar och lät honom bara behålla samma gångart om han lyssnade och hade ett bra tempo. Gick väldigt bra faktiskt och tillslut kändes han riktigt fin!
 
För Ezmeraldas del var det träning för Linda som stod på schemat och det gick riktigt, riktigt bra faktiskt. Vi jobbade mycket lösgörande och att få henne för ytterhjälperna och sen på slutet tränade vi öppnor. Precis som förra veckan gav det jättemycket och jag har fått med mig ännu fler tips om hur jag ska rida henne nu, känns verkligen jättebra. Lilla hästen var perfektion idag. Hon var mjuk och fin, lyssnade för alla hjälper och gick både att länga och korta utan problem. Superhärligt! Linda hade massa beröm att ge om Z och sa att hon verkligen tycker att hon är en jättefin häst så det var roligt att höra.
 
Annars har jag varit ute och sprungit, pluggat, och haft taco-kväll idag så det har varit fullt upp hela dagen. Ganska härligt ändå även om man såklart ibland önskar att man faktiskt skulle ha lite tid att sova eller se ett avsnitt av en film eller något liknande
 
 
 
 
.

Tre hästar ridna!

2015-02-16 | 23:56:00 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Gud vad jag är trött! Har varit en lång, men väldigt produktiv dag idag tycker jag.
 
Började dagen med en morgonfodring på dryga två timmar eftersom det blåste för mycket för att ge dem hö ute. Suck. Tog en halv evighet istället i och med att jag var tvungen att vänta tills allihop ätit upp. Det blev även rätt oroligt när en del blev klara snabbare än andra osv.
 
Sen var det en del pluggande, lunch, en sväng till stallet igen för att mocka, en tur till Södra Sandby för att handla och sen då ridning.
 
Skulle egentligen bara hjälpt min kompis Sofia, som hade hand om två hästar idag och inte riktigt orkade, med en häst, men det blev att jag red båda två lite ordentligare och så red hon lite på den lille araben, Pripps, när jag var klar med honom. Pripps var den häst jag tog med till ridhuset, en lite äldre arabkille som är väldigt speciell, men jättemysig att rida. Sen hade vi också Breeze som Sofia tog med, en jättehäst (om man jämför med typ Z eller Pripps...), med en underbar guldfärg och även han supermysig att rida. Dock var han mycket mer tungriden än vad jag är van med så det blev verkligen att man fick jobba!
 
Efter att jag skött om Pripps när vi ridit klart båda hästarna drog jag till Z en snabbis och skrittade ut med henne i 40 min typ. Vi ska träna imorgon så ville vara ha känt igenom henne lite och att hon fick röra på sig. Det var i alla fall väldigt mysigt!
 
 
Breeze & Pripps idag

Tömkörning

2015-02-15 | 19:40:19 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Ezmeralda tycker verkligen om att bli tömkörd, det var slutsatsen jag kunde dra efter vårt pass idag. Sofia ledde henne lite i början så att jag kunde få lite ordning på tömmarna och det eftersom det var såpass länge vi tömkörde, men sen körde vi resten av passet själva faktiskt! Får jag säga det själv gick det dessutom väldigt bra.
 
Vi höll mest till på volten då det var där både jag och hon kände oss tryggast med situationen. När vi försökte oss på att röra oss över en större del av ridbanan blev det lite vingligare även om det såklart gick det med. Hon var i alla fall väldigt nöjd med träningen och trampade på fint under sig.
 
Väldigt roligt i alla fall!
 
 
 
 

Tömkörning på schemat

2015-02-15 | 11:13:48 | Allmänt | 0 Kommentarer
Godmorgon hörni!
 
Idag var det att stiga upp i ottan då en av mina kompisar skulle åka hem och då måste man ju bara säga hejdå liksom. Hade dessutom sovit inne hos henne så hade ju varit lite konstigt om jag bara fortsatt sova haha.
 
Blev även tilldelad rollen som kaninvakt åt hennes lilla bråkstake Haribo. Har hittills inte gått speciellt bra då kaninen, efter en dryg kvart av mitt kaninvaktande, orsakar en mindre explosion i vardagsrummet och förstörde tvn... Kunde uppenbarligen inte vända bort blicken två sekunder vilket var lite konstigt då han alltid brukar vara lös här nere. Kaninen mår i alla fall bra även fast han var lite skakis efteråt och hade fått lite krulliga morrhår av sin elchock. Bra vaktat Elin... Förhoppningsvis går resten av veckan bättre!
 
Idag ska det i alla fall bli lite tömkörning av fröken häst. Ska få låna Vickis gjord och tömmar och Sofia lovade att följa med och hjälpa till så att vi kan testa lite då hon inte är tömkörd sen i våras och då bara väldigt lite. Ska bli roligt! Sen blir det även massa plugg, ut och springa och städning av vårt bombnedslag till rum.
 
Vad ska ni göra idag?
 
 
 
Från när vi var hos Gloisen <3

Härliga lov!

2015-02-14 | 23:42:30 | Allmänt | 1 Kommentarer
Idag var då den första riktiga lovdagen efter en minst sagt intensiv vecka. Väldigt skönt att få koppla av kan jag säga! Förutom stallet har det blivit lite styrketräning, pannkakslördag och pizzakväll framför melodifestivalen med bästa. Inte så många kvar nu, men vi hade sjukt mysigt i alla fall!
 
Z idag var till en början fruktansvärt jobbig, spänd och tittig och flög i luften för minsta lilla. Efter ett och ett halvt varvs halvkontrollerad uppvärmning på galoppbanan gick vi in på Melonbanan (Flyinges fina utebana) och började jobba. Ett stenhårt pass blev det, med mycket fokus på galoppen och hon var sjuuuukt trött efteråt lilla Z. Men det gick så bra! Min fina, fina häst gjorde både rena byten och en jättestadig förvänd galopp, vilket var de två moment vi fokuserade mest på. När vi travade av hade hon kommit under sig med bakbenen jättefint och fått det där riktigt svävande steget som hon kan plocka fram om man bara kämpar för det. Jätteroligt!
 
Annars i veckan har vi tränat två gånger för Linda (hoppstipendiaten på Flyinge), dels i måndagsgruppen då vi jobbade med bommar och dels privat tillsammans med Moa & Pripps. Båda passen var min häst klockren, dock gav privatträningen bra mycket mer. Det var första gången vi gjorde så och det funkade verkligen jättebra. Linda är sjukt duktig och vet precis hur hon ska förklara och hjälpa en för att lyckas så bra som möjligt.
 
Förra helgen var jag ju faktiskt hemma också, om jag ska fortsätta den här lilla summeringen av vad som hänt under tiden jag haft för fullt upp för att blogga. Väldigt mysig helg som bestod av tidigt födelsedagsfirande på restaurang med liten skara familj och släkt, träffa underbara vänner och hälsa på lille älsklingsGloi. Mys!
 
Min 17-årsdag ägde också rum i veckan, i torsdags för att vara exakt. Det var väldigt härligt att fylla år på en Flyingedag och få spendera dagen med körning, exteriörbedömning och sen träning med Z. Vi hade ett litet firande vid 12 på natten mellan onsdag och torsdag då jag och Emelie fyller år dagarna efter varandra. Det blev en superfin tårta de andra bakat och presentutdelning.
 
Allt som allt så flyter livet på och är allmänt härligt här nere i skåneland. Hoppas ni alla har det bra!
 
 
 
 

Åka hem-dag

2015-02-06 | 07:57:59 | Ridpass | 0 Kommentarer
Godmorgon allihop! Härligt med fredag ellerhur!

Idag ska jag faktiskt sätta mig på tåget hem mot Göteborg och lilla Fotskäl. Anledningen är att jag fyller år på torsdag och eftersom det blir första gången utan familjen på min födelsedag så ska jag åka hem så att vi kan fira lite innan. Z är i goda händer då Sofia ska rida och pyssla med henne i helgen. Det ska i alla fall bli lite trevligt att vara hemma med familjen en stund, även fast det blir väldigt kort. 

Igår var det den älskade Flyinge-dagen bestående av körning, visning av häst vid hand och anatomi & fysiologi på hippologin. Jag och Emelie hade Bonneville både på körningen och när vi övade på visning vid hand och det gick jättebra. Han är så mysig jättehästen :)

Ezmeralda var också superfin igår. Vi var i lilla med Vickis & Sunny och övade enkla byten,öppnor och skänkelvikningar. Hon var verkligen jättetrevligvatt rida förutom att hon segade av lite i slutet av både öppnor och skänkelvikningar. Men det var inte så farligt och hon gjorde faktiskt några riktiga byten utan att ha en travövergång emellan. Så duktig!

Bonneville i lilla igår

Älsklingen

Baksidan av dressyren

2015-02-03 | 08:29:36 | Åsiktsinlägg | 2 Kommentarer
I helgen var jag ju funktionär på dressyrtävlingarna båda dagarna och satt brevid domaren. Efter en sån helg blev man lite kluven.
 
Å ena sidan är jag jätteinspirerad och taggad på dressyren just nu efter att ha sett så mycket fina hästar och ritter. Just nu är dressyrlusten på topp och det känns jätteroligt att fortsätta jobba med Z och sikta på att en dag kunna vara det ekipaget som flyter igenom de där svåra rörelserna utan problem.
 
Å andra sidan så undrar jag vad sjutton det är vi faktiskt håller på med. Kandar och blåa tungor, sporrmärken på nån häst, stirriga hästar som knappt vågar sig in på dressyrbanan. Allt detta är saker som förekommit under helgen och det gör mig så väldigt lessen. På många sätt är ridsporten kvar på stenåldern. Fortfarande stoppas två bett in i munnarna på våra vänner hästarna, trots att all ny forskning stöder att det knappt får plats med ett. Tävlingshästarna som avlas fram har gångarter som man förr i tiden bara kunde drömma om, men hur är det med temperamenten?
 
Domaren ser hästar som gapar och gapar för att lindra kandarets verkan och visst, det hamnar i protokollet, men hjälper det? Det får inte folk att vilja sluta med kandar, bara att på något sätt få hästen att sluta med sitt gapande. 
 
Flera ryttare under helgen valde faktiskt att rida på vanligt tränsbett, bland annat i St Georg, vilket gjorde mig väldigt imponerad. All cred till dessa ryttare och deras fina hästar. Domarens reaktion på en av dessa ryttare var däremot lite tråkig... "Hon rider med frack, hjälm och tränsbett?! Det ser väldigt oproffsigt ut, vart är kandaret?"  En sådan reaktion visar lite hur ovanligt det faktiskt är med ekipage som skrotar kandaret i de högre klasserna.
 
Jag tycker att dressyr är välidgt roligt och kul att titta på, det gör jag, men det ska vara dressyr på rätt sätt. Vi har hand om så fantastiskt fina och samarbetsvilliga hästar, kan vi inte då göra dem en tjänst tillbaka och försöka vara så milda som möjligt med dem? Att rida hästarna med så små signaler som möjligt, det är faktiskt det som dressyr går ut på.
 
 
 

Skrittjobb i lilla

2015-02-03 | 00:32:26 | Ezmeralda | 0 Kommentarer
Idag (eller igår blir det väl egentligen...) blev det ett skrittpass precis som jag hade planerat. Vi fick sällskap av Emelie & Breeze och höll till i lilla ridhuset, vilket var väldigt mysigt.
 
Ezmeralda blev lite förvirrad först när vi bara skrittade och verkade undra hur lång uppvärmning vi skulle ha, men efter ett tag fattade hon vinken och var riktigt fin. Vi gjorde lite ökning/samling och öppnor och skänkelvikningar åt båda hållen vilket gick jättefint, hon är så duktig lilla hästen. Var rätt inspirerad efter helgens dressyrtävlingar så var fast besluten om att nu, nu ska minsann Z utbildas. Nästa steg att ta kändes som sluta så vi testade på det en liten stund. Jättebra att ha en kompis med som kan kolla om man gör rätt! Hon förstod inte riktigt vad jag ville först, men försökte så gott hon kunde och gjorde några steg rätt emellanåt i alla fall. Man ska ju börja någonstans liksom :)
 
I slutet testade vi även på att rygga lite, en annan grej vi inte gjort tidigare. Gjorde det väldigt lätt för henne och använde kommandot vi lärt in från marken så att hon skulle förstå bättre och det gjorde hon, lilla hästen.
 
Sammanlagt är jag jättenöjd, hon var superfin och kändes jättefräsch. Vi ska definitivt skrittjobba mer, det ger så fruktansvärt mycket känner jag. Rätt nöjd att jag inte var med och tränade för hennes ben kändes jättefint och svalt efteråt så det var nog bra att inte överanstränga så snart efter att svullnaden  gått ner.
 
Nu efteråt har jag skrivit klart och lämnat in en svenska-uppgift, varit ute och sprungit några km och sedan hängt i köket till tolv med dem som suttit och sista-minuten skrivit på svenskan.
 
Hoppas era dagar har varit fina de med för det har min definitivt varit!
Hörs imorn!
 
 
 
 

Ingen träning idag

2015-02-02 | 13:27:30 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Idag skulle jag och Z egentligen vara med och träna för Linda, men efter en kortare runda barbacka igår var hon aningen varm i benet igen och så var det tyvärr även imorse när jag svängde förbi innan skolan. Det känns inte så bra att rida en hel träning på henne när hon inte är helt fräsch så jag har valt att hoppa det idag och sälja lektionen till en annan i klassen. 

Tror att det istället blir lite skrittjobb på täckta banan om hon känns tillräckligt fräsch för det, annars får vi se. Hoppas verkligen att det snart försvinner!

Annars ikväll ska jag ut och springa en runda, middag på restaurangen med gänget och en del plugg. Mysigt :)

Pelle & Sixten igår