Midsommarmorgon

2013-06-21 | 11:01:25 | Ezmeralda | 6 Kommentarer
God morgon och glad midsommar på er allihop!
 
Idag var jag uppe med tuppen för att hinna rida en sväng innan det bär av för midsommarfirande med familjen resten av dagen. Till skillnad från nu så var det faktiskt stekande sol och jättevarmt då. Vad hände med det fina vädret...? Hon var verkligen jättebesvärad av alla blinningar så vi fick gå en liten omväg för att spreja på flugspray innan vi red.
 
I det stora hela så skötte hon sig jättebra hela rundan. Vi galopperade några gånger och det var fina galoppfattningar och inget studsande alls. Sen var hon aningen för pigg, men det skulle jag tro berodde på alla irriterande insekter. Det var i alla fall jättemysigt! Jag testade lite med det här att styra med kroppsvikten och det funkade riktigt bra faktiskt. Däremot var det liiite svårare för henne att stanna när jag bad henne utan hjälp av tyglarna. Men det är bara att träna vidare på.
 
Sista galoppen var så otroligt härlig. Jag fick syn på en liten äng som var nästan helt igenvuxen med blommor och högt gräs och fick en impuls att vi skulle galoppera där. Ezmeralda tyckte precis som jag att det verkade superkul och taggade till rejält i det höga gräset. Det var så högt att vi nästan studsade fram och det kändes verkligen helt underbart och somrigt. Önskar att jag hade haft någon som filmat, för det hade nog varit rätt så kul att se!
 
Hoppas att ni allihop får en jättefin och härlig midsommar med mycket blommor, jorgubbar och allt det där som hör till. Jag har inte haft tid att skriva några tidsinställda, men vi hörs igen imorgon!
 
 
 
 

Kommentarer
» Maja ~ Ryttarinnornas

Åh vad mysig ridturen verkade vara :D

2013-06-21 | 12:06:18
URL: http://ryttarinnornas.blogg.se
» TOVA

Jätte fin blogg!
Haft en bra midsommar? :)

2013-06-21 | 21:29:40
URL: http://faabuleux.blogg.se
» Ponnydressyr - Sara

Sv: Ja det var de! :D

2013-06-21 | 23:13:51
URL: http://ponnydressyr.se
» JONNA - shettisblogg

låter som en riktigt härlig dag!
bortsett från flyfäna, jag och Arkus var också besvärade av sånna när vi var ute i skogen. Så typsikt!

2013-06-22 | 11:14:35
URL: http://ponnyvalack.blogg.se
» Linda [fotoblogg]

Hoppas du haft en bra midsommar :)
Nu har jag länkat dig i ett inlägg som tack för att du röstade på mig i Ainas fototävling. Vann tävlingen och är verkligen jätte glad! Tack för att du var så snäll och röstade! :D http://lindassphoto.blogg.se/2013/june/tack-for-att-ni-rostade-2.html#comment

2013-06-22 | 15:24:57
URL: http://lindassphoto.blogg.se/
» Cajsa Torres

fantastisk Bild!

2013-06-22 | 21:32:11
URL: http://chawey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback