Dagens NH

2013-03-16 | 21:22:21 | Ezmeralda | 4 Kommentarer
Idag blev det en rätt så slapp lördag, men ibland behöver man bara ta det lugnt och njuta av livet. Har hängt med Lovisa, min lilla "kusinkusin" idag eftersom hon är här denna helgen. Hon är alltså mina kusiners kusin och bor hos dem varannan helg så då brukar vi hitta på något.
 
Vi chillade mest och gjorde vanliga saker. Det blev en sväng ut med Ezmeralda också såklart. Tog på henne repgrimman och så gick vi till en åker där vi fokuserade mest på grunderna. Att hon ska stanna, gå, backa på mina små signaler. Det gjorde hon fint och var avslappnad och lugn medans vi höll på. Sen flyttade jag bakdelen på henne och några steg sidvärts. De övningarna har hon svårare för så då blir hon lätt grinig när hon inte riktigt förstår. Hon gjorde rätt några gånger på det också så då fick det räcka.
 
Lovisa fick också testa att göra grunderna med henne. Det var mest som ett experiment för att se om hon skulle lyssna. Ezmeralda brukar än så länge inte respektera andra människor än mig så bra. Vi jobbar på det, men det går inte så fort. Lovisa är dessutom en bra bit mindre än mig. Till min förvåning skötte sig prinsessan bra större delen av tiden. Visst, hon testade att köra över Lovisa några gånger, men efter att vi sa till henne gick det bättre.
 
Vi tog lite bilder också, här kommer några stycken.
 

Kommentarer
» Linn Hagstedt

Sv: han heter Mister Jagazzo, han står i Dalsland hihi :)

2013-03-17 | 00:51:01
URL: http://linnhagstedt.se
» My

- Ja, enligt mig! (:

2013-03-17 | 06:47:30
URL: http://myheltenkelt.blogg.se
» mergimtare ♛

Supersöööt blogg ♡
..har du kanske lust att göra ett bloglovinbyte?:)

2013-03-17 | 07:15:52
URL: http://meeergimtare.blogg.se
» Linn Hagstedt

Allt bra? :)

2013-03-17 | 08:16:34
URL: http://linnhagstedt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback