Regn...

2013-05-28 | 07:30:04 | Allmänt | 3 Kommentarer
Det regnar ute och ser allmänt grått och trist ut. Gissa om det känns tråkigt att vakna till det... Troligtvis ska det regna hela dagen också så det finns inte jättemycket att se fram emot när det gäller vädret.
 
Uteritten igår gick fint, förutom att det tog mamma 40 minuter att fånga Gloi i hagen. Han hade bara bestämt sig för att inte komma och han är en väldigt envis liten häst. Tillslut gick det i alla fall så då red vi ut en kortis. Ezmeralda skötte sig helt okej hela rundan förutom andra gången jag skulle hoppa upp. Vi har fortfarande en del att jobba på när det gäller uppsittningarna barbacka och av någon anledning tyckte hon att det var en jättebra idé att springa iväg när jag hängde på mage över hennes rygg... Men det gick bra och jag kom upp i alla fall.
 
Idag ska vi bort i skogen för ett rejält konditionspass. Då passar det egentligen bra att det regnar eftersom vägarna blir lite mjukare då. Målet är att verkligen få upp flåset på henne, det kan behövas. Hon behöver ju inte bara få mer muskler utan också skaffa lite kondition. Annars har vi ingen chans att vara med på en av långritterna i sommar där man är ute flera dagar.
 
 

Kommentarer
» Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Det är så härligt att rida ut! :)

2013-05-28 | 14:30:29
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
» Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Förresten, varför heter din blogg Hopeless Dreaming? :(

2013-05-28 | 14:30:45
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
» Camilla Danielsson

Visst är det skönt när vägarna blir mjuka =) Gillar regnet på det visset sen kan det vara väldigt skönt att det kommer lite rgn i bland =)

2013-05-28 | 17:33:07
URL: http://bbqridtravare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback