Hoppning i Crafoord

2014-12-18 | 22:37:29 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Det blev lite ändrade planer idag med ridpasset. Eftersom det regnade så fruktansvärt mycket så fick det bli ridhus istället för täckta och sen så var även bästaste Sofia med så hon erbjöd sig att sätta upp lite hinder, vilket jag såklart inte tackade nej till.
 
Ezmeralda var verkligen suuupertaggad, hon drog på som bara den i början och ville bara springa, springa, springa. Vi började med lite trav och galoppbommar som hon praktiskt taget kastade sig över utan någon större koll på vart hon satte fötterna, men det blev lite bättre efter ett tag.
 
När vi sedan satte upp ett litet hinder med galoppbom blev hon verkligen taggad till tusen och studsade på stället av iver. Det var verkligen jättegulligt hur roligt hon tyckte att det var. Vi fortsatte med att hoppa en tvåstuds och en kombination med tre språng emellan. Zessan var supertaggad, men hoppade ändå jättefint och blev väldigt fin och mjuk i både nacken och sidorna när vi hållt på ett tag.
 
Efteråt var hon supertrött och hade inga problem med varken att bli duschad eller stretchad, hon stod och halvsov i min famn, älsklingen.
 
Hoppning i paddocken i somras

Kommentarer
» Sara

sv: Ja, den är verkligen helt underbar!

2014-12-19 | 15:30:46
URL: http://ssfredlund.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback