Löshoppning

2014-07-19 | 00:48:19 | Ezmeralda | 0 Kommentarer
Idag var ju jag och Hanna då i paddocken och löshoppade hästarna vilket var superkul. Första gången jag gjort det "själv", alltså utan tränare eller liknande. Vi hoppade Gloi först, sen Ezmeralda och sist båda tillsammans. De tyckte att det var jätteroligt kan man säga. Speciellt Gloi som taggade helt galet och hoppade som en tiger. Ezmeralda däremot tyckte att första hindret var läskigt av nån anledning så hon krånglade en del där, bland annat genom att klämma sig in mellan hinderstödet och staketet... Knashäst.
 
Gloi ville vi ta det lite försiktigt med så han fick ha oxern på 50 cm bara även om han säkert hoppat dubbla om han fått. Ezmeraldas oxer hade vi på 90 cm och det hade hon inga alls problem med om hon bara kom rätt på hindret.
 
Efteråt var de helt galet svettiga och Ezmeralda flåsade massor. Värsta träningspasset kan man säga! De var i alla fall rätt så lugna att gå hem med haha. Vi spolade av dem och stretchade och så passade vi på att putsa lite träns och en lädergrimma när vi ändå höll på och hästarna var upptagna med sin betfor.
 
Vi tog en massa bilder, här kommer några av våra favoriter! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback