Fin hest idag

2015-03-29 | 21:26:03 | Ezmeralda | 0 Kommentarer
Lilla prinsessan var verkligen superduktig idag, finns inte ord för att beskriva hur mycket jag tycker om den hästen, hon är verkligen min drömhäst på alla sätt.
 
Vi gjorde ett försök till att dressyra barbacka i paddocken vilket gick helt okej, hon var mjuk och fin och trampade på bra i formen, inget att klaga på där inte. Men det var lite svårt att göra något vettigt när vi hade så lite plats, det var massa grejer framlagda plus massa vattenpölar i paddocken så rätt trångt. Vi övade lite byten över bom vilket gick rätt bra faktiskt. Hon har fattat grejen nu så även om vi inte lyckas byta över bommen alla gånger så försöker hon byta efteråt vilket är jättebra! Ska hon vara hopphäst får hon ju gärna kunna byta galopp i svängarna.
 
Det stod även ett litet hinder på kanske 80 cm uppställt, men inte med en vanlig bom utan en som var kanske 1,5 m bara, alltså jättesmalt. Vi försökte oss ändå på att skutta över det och det gick jättebra trots bristen på sadel. Hon blev så jäkla taggad lilla Z och satsade som bara den. Satt där med ett stort leende på läpparna, det är så roligt när man känner att hon verkligen tycker att det är kul med ridningen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback