Flyinge-torsdag!

2015-03-12 | 07:18:45 | Ezmeralda | 2 Kommentarer
Godmorgon hörni! Dålig uppdatering just nu, jag vet, men har varit sjukt mycket i skolan och även så fint väder att all ledig tid spenderats i stallet.
 
Z har varit helt klockren, speciellt igår när vi dressyrade. Eftersom det är bruksprov här nere nu så var det jättefullt i det enda ridhus som finns tillgängligt, men hon var jättebra ändå. Vi övade mest fattningar från skritt eftersom det gick rätt dåligt med det när vi red för Carmen med måndagsgruppen. I början tog hon inte alls hjälperna, men sen blev hon jättefin och riktigt, riktigt samlad i galoppen. Vi kunde tillochmed göra någonslags början till en galoppiruett där hon faktiskt hade rätt fotföflyttning och allt. Sen är hon inte alls tillräckligt stark för att göra såpass svåra grejer än även om hon är så ambitiös att hon gärna vill, men det var roligt att testa.
 
Idag har vi fått ännu en dag med härligt väder verkar det som, solen strålar utanför fönstret och himlen är klarblå. De senaste dagarna har vi haft riktigt vårväder där man stundvis kunnat gå i bara t-shirt, superhärligt! Dagen ska idag spenderas på Flyinge med körning första lektionen och sedan uppgifter kring bruksprovet på alla teoretiska lektioner. Har inte hunnit kolla jättemycket hittills i veckan så ska bli roligt att få flera timmar till att kolla på de fina hingstarna.
 
Ezmeralda ska ridas ut direkt efter skolan så att vi hinner ut i det fina vädret och sen ska det bli plugg och träning ikväll. 
 
Ha en bra dag i solskenet hörni!
 

Kommentarer
» Tilda

Sv: Tack!! :)

Shit vad fin Ezmeralda är!!

2015-03-12 | 18:13:48
URL: http://tildaomalin.blogg.se
» Tilda

SV: Ja, hoppas verkligen inte det kommer nån snöstorm nu.. ahha

2015-03-12 | 19:18:53
URL: http://tildaomalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback