Underbar dag i solen!

2015-03-12 | 21:27:30 | Ezmeralda | 1 Kommentarer
Den här dagen har verkligen varit helt underbar! 
 
Flyingedagen bjöd på utekörning med fina Nottingham i det mysiga vädret, fritt val vad man ville träna på på stallövningen (saker som knoppning, lindning, häst vid hand osv.) och en uppgift kring exteriörbedömningen på direktkvalade hingstar på hippologin. Det var en bra kombination av grejer och hela skoldagen flöt på snabbt.
 
Efteråt drog jag till stallet för att ta med Ezmeralda ut och galoppera i solskenet. Hon var lite tittig och spänd till en början, speciellt när vi skulle förbi de läskiga fiskarna, med sina viftande fiskespön, vid ån, men slappnade av efter ett tag och var sådär riktigt mjuk och fin. Vi galopperade runt lite på terrängbanan, i parken och på galoppbanan och alltihop var bara superhärligt. Både jag och hästen var på bra humör och Flyinge leverade med både väder och underlag så det var en perfekt uteritt helt enkelt.
 
Har även hunnit plugga, äta middag i restaurangen och träna nu på kvällen och klockan är typ ingenting så det känns väldigt skönt. För en gångs skull en kväll man kan lägga på att ta det lugnt och att gå och lägga sig tidigt. Ska ta varas på!
 
Två vyer från terrängbanan idag

Kommentarer
» Olivia Gustavsson

sv. åh tack så mkt :D

2015-03-15 | 21:32:25
URL: http://oliiviiagustavsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback