Mysdag

2015-05-06 | 23:06:22 | Allmänt | 1 Kommentarer
Idag blev det en lång vända bort till Holmby för att hjälpa Emilia, som idag skulle rida alla fyra hästarna. Jag gjorde iordning dem innan och efter, skrittade fram för hand, spolade dem och putsade så att hon bara behövde rida. Tog en jäkla tid, men rätt mysigt ändå. De är så trevliga, både hon och hennes hästar, så det är bara roligt att vara där. Ska nog dit imorgon också och rida Nisse, beroende på hur det blir med träningen för Linda.
 
Det blev lite sent i Ezmeraldas stall i och med att det tog så lång tid i Holmby, men fixade stallet, borstade och friserade henne lite och gick sedan en runda. Supermysigt!
 
Imorgon taggar vi Flyingedag special, med stalltjänst och ridning supertidigt eftersom vi ska på studiebesök kl 10 med stopp hos Hannes Melin, Sofie Lexner och Charlotte & Rasmus Bondergaard. Ska bli superkul och jag ser verkligen fram emot det, så intressant att få träffa såna duktiga personer och ta del av deras kunskap och hästtänk. Sedan på kvällen blir det träning för Linda med Z, genrep inför tävlingen typ. Ska rida med den lånade dressyrsadeln för första gången (hoppas den passar!!!) och även dressyrtränset och allting måste funka, sista chansen att rätta till något liksom.
 
 

Kommentarer
» Camilla

men oj vad roligt =D Kul att träffa så duktiga ryttare..

Det kan vara super roligt att hjälpa till i någon annans stall i bland, och se när dom tränar sina hästar.

2015-05-07 | 08:42:11
URL: http://bbqridtravare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback